Pikkumökki on perhekeskeinen yritys ja työpaikka. Meille on tärkeää että myös työntekijämme ja me yrittäjät vietämme aikaa perheen ja lasten kanssa, jonka vuoksi silloin tällöin palveluissammekin saattaa olla muutoksia. Pahoittelemme teille, mikäli tiedotuksesta ja kovasta yrityksestä huolimatta, aukioloaikamuutokset eivät tavoita teitä ajoissa.

Pikkumökissä on huoltotauko. Avaamme jälleen kesäkuussa!

NORMAALIT AUKIOLOAIKAMME

Kesän aukioloajat päivitetään tuotapikaa

Näillä näkymin avaamme uudelleen ma 27.6.

Infoa Pikkumökin muutoksista!

Monille onkin sana jo kulkenut että Pikkumökin tarina Heiskan pihapiirissä päättyy 31.7.2022 kokonaan. Palvelemme siis tänä vuonna vielä kesäteatterikauden (www.heiskan-kesateatteri.com) ajan ja sen jälkeen pienen ravintolamme toiminta tällä alueella tulee päätökseensä.

Olemme avanneet uuden, majataloravintolan nimeltään Bruka, 4 km päähän nykyisestä Pikkumökistä. Brukan kotipaikka on kaunis vanha rakennus mäen päällä, jota kutsutaan nimellä Kyröskartano. Täällä on luvassa pian majoituspalvelut, ravintola, juhlatilat, saunatilat, pihapiiriä moneen tarkoitukseen ja meille voi tulla vaikka hevosella, sillä pihassa on talli ja tarhatkin hevosille. Kesäterassi, viihdettä, musiikkia ja monta kivaa on siis luvassa aivan lähellä.

Pikkumökin Lihapullat tulevat kyllä saamaan jatkoa nekin, mutta kerromme siitä lisää myöhemmin. Söpö pakari jää siis jälkeemme, kuten myös lounastoiminta 31.7.2022 jälkeen, mutta kaikkea muuta onkin sitten tuloillaan!

Moni on kuitenkin kysynyt ja harmitellut, miksi ihmeessä näin kovassa kasvussa oleva ravintola lopettaa näin kauniissa pikku rakennuksessa. Syynä ei ole koronarajoitukset (jotka toki meidänkin toimintaan ovat hurjalla tavalla iskeneet) vaan joskus yrittäjänä täytyy katsoa elämää ja kokonaisuutta pitkällä tähtäimellä ja suhteuttaa asioita niin perheen, työn kuin yrittäjyyden suhteen ja meille muutos on insipiraatio. Maailma on mahdollisuuksia täynnä – niihin kannattaa tarttua niin ei kiikkutuolissa kaduta ainakaan se, ettei tarttunut tilaisuuteen kun sellainen on käsillä!

MUTTA VIELÄ SIIS NÄHDÄÄN PIKKUMÖKIN ALKUPISTEESSÄ, TEHDÄÄN KESÄSTÄ IHANA – JA NÄHDÄÄN JATKOSSAKIN!

Myös noutoruuat isoinakin määrinä.

Olemme perheyritys, jonka tavoitteena on työllistää itsemme lisäksi tulevina vuosina ihmisiä. Sesonkeina tarvitsemme apuvoimia, joten kysy rohkeasti meiltä, jos yrityksemme toiminta, arvomaailma ja vanha miljöö kolahtaa sinuun.

Käyntiosoite: Heiskankuja 1, Hämeenkyrö

Puhelin 0406551075 / ravintola

0408206061 Helena

[email protected]

Vastaamme puheluihin aina kun mahdollista. Muistathan että voit myös laittaa meille viestin niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Sähköposteihin vastaamme mahdollisimman pian.